szombat, szeptember 21, 2019
   
Szöveg
 • посуда оптом
 • бизнес портал
 • бизнес идеи
 • бизнес план
 • сувениры оптом
 • The News

  Csak hogy tudjátok, merre mennyi! :)

  IWIW megosztásTwitterFacebook
  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Red Bull röpnap 2012

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  images/stories/_mg_0593.jpgRed Bull röpnap 2012, avagy a szárnyaló tehetségek versenyére

  2002 és 2005 után harmadszor került sor a szárnyaló tehetségek versenyére: a Kopaszi gáton rendezett Red Bull Röpnapra közel 25ezer néző látogatott ki. Az induló 30 csapat kreativitásukkal, show-műsorukkal és gondos szakmai hozzáértéssel megálmodott repülő szerkezeteikkel igyekeztek

  Bővebben: Red Bull röpnap 2012

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  AIS térkép - Élő hajó forgalom a Dunán

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Civil mentőszervezetek országos seregszemléje zajlott Szolnokon

  IWIW megosztásTwitterFacebook

   Az Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezetek I. Országos Seregszemléjének adott helyet szombaton a Tiszaliget és a Tiszavirág-híd környéke.

  A civil mentőszervezetek különleges felkészültségük és felszereltségük miatt kiemelt szerepet töltenek be a katasztrófavédelem hazai és nemzetközi rendszerében,speciális szaktudásukkal segítik a tűzoltó és polgári védelmi erőknek a lakosság élete és anyagi javainak védelme érdekében végzett munkáját. A természeti és civilizációs katasztrófák következményeinek felszámolására létrejött, a mentésbe bevonható önkéntes mentőszervezetek száma Magyarországon jelenleg közel hetven, tagjaik száma meghaladja az 1300 főt.

  Bővebben: Civil mentőszervezetek országos seregszemléje zajlott Szolnokon

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Jótékonysági vízitúra - Visegrád - Leányfalu - Budapest 2010 oktober 24

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Eventus Klub szervezésében! A túra lebonyolításában nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak: Kiemelt társ-szervező: Vadkacsa Egyesület
  Viziló Vizitúra, az Újpesti Hajósklub, a Honvéd Aurora SE, a Tiszta Forrás Alapítvány, az MTK Kajak-Kenu és Sárkánykenu Szakosztálya, a VSC Evezős Szakosztálya, a Kalandor Vizitúrázók, a Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola,

  Tovább

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Jótékonysági Vízitúra a vörös iszap károsultjaiért.

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Kedves Vizitársak! 

  Egynapos vízitúrát szervez az Eventus Egyesület, október 24-én a Dunakanyarban, Visegrádtól a Népszigetig azzal a céllal, hogy megsegítsük Kolontár földönfutóvá lett lakosságát. A túra ingyenes, a részvételi díjat a túrázók jó ízléssel maguk határozzák meg, azt összegyűjtjük, és egy összegben átutaljuk Kolontár önkormányzatának. A szervezők ingyen biztosítják a felszerelést.... (klikk a címre)

  Bővebben: Jótékonysági Vízitúra a vörös iszap károsultjaiért.

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Dunai Digitális Térkép Project

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Közel egy éves fejlesztés után elkészült az elsõ sporthajózást segítő digitális térkép.

  A DTP azért indult, mert a dunai kedvtelési célú hajósoknak nem volt elérhetõ, jó minõségi digitális térkép, ami segítette volna a Dunán hajózókat, és tartalmazták volna azokat az információkat, amelyek fontosak a Dunán közlekedõknek.
  A térkép jelen állapotában már kiválóan alkalmas a Duna teljes magyar szakaszán való hajózáshoz. Tartalmazza az ismert kikötõket, zsilipeket, vízparti éttermeket, mélységvonalakat, hajózási kitûzéseket, veszélyes helyeket a vízen, hidak alatti áthaladási szabályokat, folyókilométereket, víz sebességeket, stb. A térkép külön érdekessége, hogy a Dunán útvonaltervezésre is használható az arra alkalmas készülékekkel. A térkép folyamatos fejlesztés alatt áll.


  A magyarországi szakasz mellett készül az osztrák, szlovák, horvát, szerb és román szakasz is.

  A térkép jelenlegi verziója Garmin, OziExplorer, Navitel, Fugawi, Lowrance programokra készül.

  Lowrance készülékekre a térképet kizárólagosan a Maritime Hajósbólt forgalmazza!

  DTP TEAM 

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  UIM JT-250, S-550, F-4S motorcsónak verseny 2010 augusztus 21-22

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Három kategória számára rendeztek világbajnoki motorcsónak futamokat hétvégén Dunaújvárosban . A JT-250, S-550, F-4S hajóosztályok számára megtartott versenyen három helyi versenyzőért is szoríthattunk.

   

  Bővebben: UIM JT-250, S-550, F-4S motorcsónak verseny 2010 augusztus 21-22

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  BÉCS-BUDAPEST KAJAK-KENU ÉS EVEZŐS TELJESÍTMÉNYTÚRA 2010

  IWIW megosztásTwitterFacebook

   Második alkalommal szervezte meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Bécs-Budapest Kajak-Kenu és Evezős teljesítménytúrát, amin mi is részt vettünk vízi biztostóként. 44 hajóegység, 84 résztvevő jelentkezett. 

   

   

   

  Bővebben: BÉCS-BUDAPEST KAJAK-KENU ÉS EVEZŐS TELJESÍTMÉNYTÚRA 2010

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Vöröskereszt embléma használata

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  A Vöröskereszt és Vörösfélhold Nemzeti Társaságok emblémájának használatát a nemzetközi és nemzeti jog szabályozza. Ennek megfelelően nevesített azoknak a köre, akik/amik jogosultak a vörös kereszt, a vörös félhold és a vörös kristály használatára. Megkülönböztetjük a békeidőben illetve a konfliktus idején való használat szabályait. 

   

  Bővebben: Vöröskereszt embléma használata

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  U.I.M. Axiál Magyar Nagydíj Motorcsónak Európa- és Világbajnokság 2010 Baja

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Sok-sok éve már Baja ad helyszínt és lehetőséget a Motorcsónak Európa- és Világbajnokság megrendezésére.
  Ez idén is így történt, s egy két napos rendezvény keretein belül bonyolították le a szervezők az amúgy kellőképp dinamikusra és lendületesre sikeredett programot. 

   

  Bővebben: U.I.M. Axiál Magyar Nagydíj Motorcsónak Európa- és Világbajnokság 2010 Baja

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  F2 Motorcsónak Világbajnoki futam Magyar Nagydíj

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Dunaújvárosban, a Dunaferr kikötőben pénteki műszaki átvétel után szombaton délelőtt szabadedzésre, délután pedig két időmérőre került sor. Ekkor rendezték a 16 hajó részvételével az úgynevezett páros versenyt és a sebességi csúcskísérleteket is.

   

  Bővebben

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Árvízi munkálatok Felsőzsolcán

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Mentőhajós csapatunk karítatív munkán!

  Péntek (06.04) este indult útnak a Mentőhajó.hu  csapata, hogy a Borsod- Abaúj- Zemplén megyei Felsőzsolca elárasztott részeinek mentési munkáiból kivegye a részét. A Fővárosi Központi Rendeltetésű Mentő szervezet részeként személyi és tárgyi mentésre, valamit éjszakai járőrözésre kérték fel a csapatot. 

  Bővebben: Árvízi munkálatok Felsőzsolcán

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Vízimentés szabályai

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Hazánk a vízi balesetek terén sajnos előkelő helyet foglal el az európai statisztikákban. A lakosság elsősegély-ismerete a bajba jutottak esélyeit tovább csökkenti. Kevesen tudják, hogy a filmekben látott vízi mentési jelenetek többsége veszélyes.

  Bővebben: Vízimentés szabályai

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Mentők Napja 2010

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Idén ünnepelte 62. születésnapját az Országos Mentőszolgálat. Ez alkalomból idén is nagyszabású rendezvényt szerveztek az ELMŰ sporttelepén (melyet, mint mindig, most is térítésmentesen vehettek igénybe) a mentődolgozóknak és hozzátartozóiknak. A rendezvényen rengeteg izgalmas programon vehettek részt az odalátogatók...  

   

  Tovább a cikkhez

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Biztonságos hajózásról

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Biztonságos hajózás


  A hajókázás egy nagyon kellemes és biztonságos időtöltés, ha az alábbi tanácsainkat megfogadja.

  Hajózási kalandján ne „ázzon el” teljesen

  Ezen a nyáron is nagyszerű mókának ígérkezik kihajózni a vízre és kikapcsolódni kicsit, már nagyon várjuk, hogy széles mosollyal, napbarnított arccal, vidáman ugrálhassunk a hűsítő vízbe.

  Ám ahogy a nap lenyugszik, a víz elcsendesül, mi is elfáradunk, a kimerültség miatt ellenállhatatlan érzést érzünk, hogy belefekhessünk egy jó puha ágyba… Ne essünk ki a hajóból, egy ágy után vágyakozva! Hogy ez soha ne történjen meg, minden kezdő és haladó hajósnak ki kell dolgoznia egy erre vonatkozó megoldási tervet, illetve megelőzési tervet. Induláskor a hajón tartózkodókat tájékoztassa az evvel kapcsolatos teendőkről. Bárki kieshet a hajóból! Ilyen bármikor előfordulhat, az, hogy eddig még nem fordult elő Önnel, az nem azt jelenti, hogy nem is fog. Dolgozza ki az erre vonatkozó megelőzési tervét és a vízbe esett ember kimentésének módját.

  Ne főjön meg egy döglesztő nyári napon

  Alig várjuk, hogy itt legyen a nyár, kisüssön a nap, kihajózhassunk a barátainkkal. Feltöltjük a tankot és az éléskamrát. Kihajózunk. A szél lobogtatja hajunkat, nagyon élvezzük a kiruccanást. Ebédidő. A nap hétágra süt. Végignézünk magunkon és most látjuk csak, bőrünk égő piros. Gondoljuk, oké, semmi gond, kinyitjuk a napernyőt. Egy órával később nyomást kezdünk érezni a gyomrunkban, a lábunkban és már nincs kedvünk fürdeni. Még később már izzadunk, rettenetesen fáj a fejünk, hányingerünk van és szédülünk. Napszúrást kaptunk.Különösen figyeljünk oda a gyerekekre!

  A gyúlékony anyagokat védje a naptól

  Ahogy egy grillezésnél a tűz jó ízt ad a steaknek, úgy ösztönzi a napfény és a nap melege a hajósokat és a vízimádókat, hogy hajóra szálljanak és útnak induljanak. Biztosan nem akar nem a naptól lebarnulni, nem akar a benzintől, vagy az öngyulladástól barnulni. Ezért meg kell tanulnia a biztonságos hajózási szabályokat, hidegen kell tartania a gyúlékony anyagokat a forró nyári napsütéses napokon. Tartsa be a tankolásra vonatkozó előírásokat, ezzel megelőzheti a baleseteket. A tűzoltókészülék segíthet a bajban a nyílt tengeren. Legyen óvatos a tankolással, a benzin nagyon veszélyes és a víz nem segít a bajban!

  Legyen elővigyázatos az alkoholfogyasztással és a tudatmódosító szerekkel, gyógyszerekkel

   

  Minden ország nagy összefogással próbálja betiltani az alkoholt fogyasztó vagy tudatmódosító szereket használó vezetőket. Sok gyógyszer szedése mellett tilos, vagy nem ajánlott vezetni. Fogadja meg ezeket a tanácsokat, mert veszélybe sodorhatja saját, illetve mások életét! A közlekedési szabályok be nem tartása, súlyos szabálysértés!

  Legyen óvatos, mielőtt a vízre merészkedik


  A Bayliner büszkén segíti elő, hogy szabadidejében el legyen kényeztetve a luxus körülményekkel. Garantáljuk, hogy ijesztő élmények helyett csodás kalandokat fog átélni. A kellemes időtöltés maximális kihasználása érdekében a biztonság terén való szakértelem nagyban megkönnyíti, hogy Ön sikerrel cirkálhasson az idén is a vizeken.

  A hazai hajózási hatóságok (Nemzeti Közlekedési Hatóság Hajózási Hatósági Szervezete – http://www.nkh.hu/hajozas/content/view/3570/3/lang,hu/) felügyeli a hazai hajózás szabályait és annak betartását, különböző közérdekű, a hajósok biztonságát szolgáló intézkedéseket hoz. Kérjük, figyeljen ezekre és tartsa be!

  Nemrégiben az Egyesült Államok Partiőrsége egy új programot vezetett be az általános hajózás biztonsága érdekében, hogy felhívja a figyelmet a hobbi hajósok közti biztonságra és felelősségtudatra. A program ezt közvetítette: "Az irányítás a te kezedben van. Hajózz biztonságosan!".  A víziközlekedés államigazgatási ügyeiben 2007. január 1-jétől a Nemzeti Közlekedési Hatóságon (a továbbiakban: NKH) belül működő hajózási hatóságok járnak el. Általános feladatunk a víziközlekedésben részt vevők, annak létesítményei (hajók és azok kiszolgáló eszközei, építményei), a víziközlekedésre szolgáló vízterületek (pálya), az ott tevékenykedő szervezetek, vállalkozások víziközlekedésben való részvétele jog- és szakszerűségének, továbbá biztonságának hatósági eszközökkel történő biztosítása, röviden a hajózás biztonsági garanciáinak megteremtése, illetve megőrzése.

  Kérjük, az NKH (http://www.nkh.hu/hajozas/content/view/3570/3/lang,hu/) hajózási oldalait tanulmányozni szíveskedjenek, remélve, hogy minden hajózási kérdésükre választ kapnak majd!

  Megfelelő hajózási ismerettel biztonsággal szállhat vízre


  Számos, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott tanfolyamon vehet részt, ahol az oktatás hatályos hajózási törvények és rendeletek alapján folyik, szakmailag felkészült oktatókkal. A tanfolyamokon bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét, orvosilag alkalmas hajóvezetésére, legalább 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezik. A megszerzett jogosítvány Európa összes folyó és állóvizére érvényes 20 méter hajóhosszig maximum 12 fő befogadó képességű hajókon, motorteljesítménytől függetlenül.

  Több, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott és tansegédletté nyilvánított könyv is beszerezhető, amely tartalmazza a kisgéphajó vizsgára való felkészüléshez szükséges valamennyi ismeretet. Ezen túlmenően a már jogosítvánnyal rendelkezőknek is hasznos információt tartalmaz. Ezért ajánljuk nemcsak a vizsgára készülőknek, hanem a gyakorlott hajóvezetőknek is.

  Egyedül hajókázni nem veszélytelen


  Eldöntötte, hogy szeretne egy kicsit egyedül kikapcsolódni gyönyörű Bayliner hajóján, kiválaszt egy gyönyörű napsütéses napot és elindul, hogy felfedezze a világot. Igen ám, de ahogy otthon is sokszor előfordul, váratlan esemény következik be pl. felfedezi, hogy kevés a benzin. Most mit csinál, itt a nyílt vízen? Senki sem tud segíteni és nincs rádiókapcsolata sem. Tud valaki arról, hogy Ön a vízen van? Tudja valaki, hogy Ön hajókázik? Ha egyedül indul neki mindig legyen egy kapcsolattartó aki tudja merre hajózik.

  Különbség van aközött, hogy csak egy pár órát tölt a vízen vagy egész éjszaka a hajón kíván tartózkodni. Értesítse ismerősét vagy szomszédját, ha hajózni kíván, és tájékoztassa arról, mikor szándékozik kikötni. Ez egy nagyon egyszerű, de a biztonságos hajózás szempontjából lényeges feladat. Írjon feljegyzést a hajójának típusáról és regisztrációs számáról otthon, így hanem érne haza, segítséget tudnak küldeni Önhöz.


  Egy pár órás segítségre való várakozás biztonságosabb, mint egész éjszaka egyedül lenni a vízen.

  Teremtsen alkalmat hajója biztonsági ellenőrzésére


  Az elmúlt évtized során egy népszerű gumigyártó vállalat elindította kampányát, melyben egy kisbaba ült a gumi közepén. A szlogen "Olyan sok minden utazik az Ön gumijain". Ám az autók esetében a biztonságosság nem csupán a kerekekről szól. Hosszú listát lehetne összeállítani arról, hogy milyen biztonsági lépéseknek kell megfelelni ahhoz, hogy autónkkal gond nélkül eljussunk egyik helyről a másikra: a féknek tökéletesen kell működnie, a szélvédő törlőgumiknak rugalmasnak kell lenniük, izzóknak, féklámpáknak működniük kell, és még sorolhatnánk. Az Ön hajója ugyanezt a gondozást és odafigyelést igényli.

  Forrás: Bayliner Magyarország 

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Néhány szó a szabadvízi fürdőzésről.

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  A Vízi-rendészet jó-tanácsai a nyári időszakra!

  A nyári melegben misem lehet kellemesebb a hűsítő habokban való megmártózásnál, azonban a fürdőzés meggondolatlan és felelőtlen magatartással veszélyessé is válhat. Hazánk szabad vizekben – folyók, tavak – igen gazdag, ezáltal számtalan lehetőséget biztosít a fürdőzésre, a sportra, a horgászatra és a szabadidő egyéb hasznos és szórakoztató módon történő eltöltésére. Annak érdekében azonban, hogy szabadságuk valóban kellemesen teljen, és gondtalanul végződjön, kérjük szívleljék meg tanácsainkat, és tartsák be a fürdőzés alapvető szabályait.


  1. A szabad vizek mentén a legbiztonságosabb a kijelölt fürdőhelyen fürdőzni. Ezeket a helyeket - előzetes mederfenék vizsgálat, valamint a parton és a vízben történő kitűzés és vízminőség ellenőrzés után - szakemberek választják, és jelölik ki. Itt vannak jelen azok a feltételek, amelyek lehetővé teszik - szükség esetén - a gyors mentést.

  2. 6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó 12 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében fürödhetnek a szabad vizekben. Az úszni nem tudó gyermekeknek mindenféleképp, de a jól úszóknak is célszerű a mentőmellény vagy a mentőgallér használata. Az úszógumi használatánál figyelembe kell venni - mivel egységes méretben készülnek – hogy, ha nem megfelelően szoros, akkor használója könnyen kicsúszhat belőle, ha pedig túl szoros, felbillenés esetén fizikailag nehéz a megfelelő testhelyzet újbóli felvétele, ezért ez könnyen végzetessé válhat.

  3. Az elmúlt években sok halálos áldozatot követelt a vízibiciklizés, csónakból, illetve gumimatracról történő vízbeesés. A vízibicikli, hasonlóan az úszógumihoz és a gumimatrachoz, fürdőeszköznek minősül - nem vízi jármű - ezért használata csak kijelölt vagy szabad fürdőhelyen engedélyezett.

  A vizibiciklik használata komoly veszélyt jelent a fürdőzőkre, mert általában felhevült testtel ugranak, csúsznak a vízbe, másrészt a fürdőeszköz eltávolodik - tehetetlenségénél fogva - a vízbecsúszott személytől, így a gyenge úszó nem tud megkapaszkodni. A vizibicikli használatánál nem az eszköz veszélyessége, hanem az emberi magatartás, a felelőtlenség és virtuskodás a meghatározó a vízbefulladások bekövetkezésénél.

  4. Minden vízi járműnek, így a csónaknak is felelős vezetője, kapitánya van, akit megválasztanak, vagy a mindenkori kormányevezős, aki a csónak végén ül. Az ő felelőssége, ha valaki a csónakból a vízbe ugrik, s belefullad. Fontos, hogy menetben lévő csónakot csak a vezető engedélyével lehet elhagyni! A vizijárművet elhagyó fürdőzőt mindaddig követni kell, amíg az nincs teljes biztonságban. A menetben lévő csónakban tartózkodóknak tilos állni, továbbá az úszni nem tudó személy mentőmellényt köteles viselni! A csónak vezetője a beszállás előtt köteles tisztázni, hogy a csónakban helyet foglaló személyek tudnak-e úszni.

  5. Meg kell említeni egy másik veszélyforrást, amelyet a számunkra ismeretlen vízterület és annak tulajdonságaiból fakadó váratlan helyzetek okozhatnak (erős sodrás, örvénylés, a mederfenék egyenetlenségei, gödrök, ahol nem ér le a láb). Váratlan veszélyhelyzetben pánik lehet úrrá a fürdőzőkön, aminek következtében nem hoznak helyes döntést, megrémülnek, kapkodnak, a végtagjaik "lebénulnak", ami végzetes következménnyel járhat.

  6. További tanácsként javasoljuk, hogy közvetlenül étkezés után, teli gyomorral, felhevült testtel, szeszes ital és gyógyszer hatása alatt ne fürödjenek! Kerüljék a sekély, és az ismeretlen vízterületen a vízbeugrást, valamint a szív- és keringési betegségben szenvedők lehetőség szerint ne fürödjenek egyedül!

  7. Felhívjuk a figyelmet, hogy saját, családja és embertársai érdekében a fürdés és a viziközlekedés szabályait fokozottan tartsák be, ügyeljenek a gyermekekre, akiket felnőtt felügyelete nélkül se a parton, se a vízben ne engedjenek egyedül tartózkodni!


  Fentiekkel nem az a célunk, hogy elriasszuk a vizektől, hanem az, hogy megfontoltabb, józanabb gondolkodásra késztessük, felhívjuk a figyelmét önmaga és társainak megóvására, hogy a nyár nyújtotta örömöket baj nélkül kihasználhassa.

  Kellemes szünidőt, jó nyaralást kívánunk!


  Forrás: BRFK KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLY

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Hajómentés Budapesten!

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Léket kapott és süllyedni kezdett vasárnap délután a Mahart egyik hajója a Dunán, a fővárosban a Vigadó térnél. Személyi sérülés  nem történt! A mentési  munkálatok ma kezdték meg! A kiemeléséről a Klark Ádám úszódaru feladata volt! Az esemény oka, egy elfagyott csővezeték volt! A mentési akció a hajóforgalmat nem akadályozta.  

  Bővebben: Hajómentés Budapesten!

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Hajóbaleset a Dunán

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Hajóbaleset a Dunán

  Szétszakadt egy román lobogó alatt hajózó tólóhajó kilenc bárkából álló, szenet szállító köteléke a dunaföldvári hídnál - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet. A baleset szombaton dél körül történt. Az egyik lefelé sodródó bárka nekiütközött a híd a lábának, majd fennakadt. Az elszabadult bárkák közöl további kettő ugyancsak fennakadt, részlegesen korlátozva a Duna forgalmát. A tolóhajó legénysége jelenleg próbálja befogni az elszabadult bárkákat. A tolóhajó felfelé haladt a Dunán, Németországba tartott.

  Forrás: Origo 

   

   

   

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  AIS térkép

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Élő hajó forgalom Budapest területén

   

   

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Automatikusan azonosítva (Vass Tibor írása)

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Terjed az AIS, lassan kötelező lesz használata! Mi is az az AIS?
  Egy olyan eszköz, amelyet eddig leginkább a repülős filmekben láthattunk, amikor az irányítótorony radarképernyőjén a repülőgép radarjele mellett annak azonosítója is megjelenik.

  Bővebben: Automatikusan azonosítva (Vass Tibor írása)

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  UIM Világbajnokság F-1000 UIM Világbajnoki futam F-4 Dunaújváros, 2009. szeptember 12-13.

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  A rendezvényen a mentőhajó.hu csapata is részt vett technikai mentőként. Az eseménysoroztat különösebb esemény nélkül telt el!

  Bővebben: UIM Világbajnokság F-1000 UIM Világbajnoki futam F-4 Dunaújváros, 2009. szeptember 12-13.

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  13. Klub Legénység Európa - bajnokság - Budapest

  IWIW megosztásTwitterFacebook
  2009 Júliusában a Lágymányosi-öbölben került megrendezésre a 13. Klub Legénység Európa-bajnokság. A rendezésről és a helyszínről is elégedetten nyilatkoztak a szövetség nemzetközi vezetői. A látványos, döntőben amatőrök részvételével zajló sportrendezvény beváltotta a hozzá fűzött reményeket. 

  Bővebben: 13. Klub Legénység Európa - bajnokság - Budapest

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   

  Mentőhajó az RTL-en

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Élőben mentettünk életet...

  Most megnézheti az is aki akkor kihagyta! 

   

  IWIW megosztásTwitterFacebook
   
 • кухни в Днепропетровске
 • диваны в Днепропетровске
 • шкафы купе в Днепропетровске
 • спальни в Днепропетровске
 • детские в Днепропетровске
 • гостиные в Днепропетровске