hétfő, október 14, 2019
   
Szöveg
 • посуда оптом
 • бизнес портал
 • бизнес идеи
 • бизнес план
 • сувениры оптом
 • image image image
  Rendezvény biztosítás A rendezvényeken társaságunk különböző személyi és technikai állománnyal képviselteti magát. Szakképzett vízimentőinkkel a rendezvények, vízparti és a parttól távolabb zajló események biztosítását vállaljuk. Hajóinkon nagy tapasztalattal rendelkező mentőhajóvezetők és szakszemélyzet biztosítja a megfelelő ellátást. Csapatunk ha szükséges, akkor mentőbúvárokat és mentő orvosokat is biztosít, akik kellő szaktudással rendelkeznek.
  Hajóbérlés, Speed Boat, Vízitaxi, Sétahajózás Budapesten  Hajóbérlés: Ismerje meg Budapest és a Duna csodálatos világát, a gyönyörű és páratlan természeti környezetet! Vízitaxinkkal próbálja ki a Speed Boat felejthetetlen élményeit, fedezze fel a Dunakanyart! Hajónkkal megannyi élményben lehet része, Budapest városnézésétől a folyami túrázásig, a vízi-sportok élvezetétől a nyugalmas dunai kikapcsolódásig.                                                                                        HAJÓBÉRLÉS DUNA - MENTŐHAJÓ.HU
  Mentőhajó bérlés, rendezvény biztosítás A rendezvényeken társaságunk különböző személyi és technikai állománnyal képviselteti magát. Szakképzett vízimentőinkkel a rendezvények, vízparti és a parttól távolabb zajló események biztosítását vállaljuk. Hajóinkon nagy tapasztalattal rendelkező mentőhajóvezetők és szakszemélyzet biztosítja a megfelelő ellátást. Csapatunk ha szükséges, akkor mentőbúvárokat és mentő orvosokat is biztosít, akik kellő szaktudással rendelkeznek.  

  Mentőhajó az RTL-ben

  Benne voltunk a tv- ben! A mentőhajó.hu stábja mutathatott be élő vízimentés szimulációt a RTL Klub reggeli című műsorában 2009. augusztus 13.-án. A videót most az is megnézheti aki az élő adást kihagyta!

   

  Motorcsónak bérlés Budapesten a Dunán

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Motorcsónak bérlés Budapesten a Dunán

   Motorcsónak bérlés: Ismerje meg Budapest és a Duna csodálatos világát, a gyönyörű és páratlan természeti környezetet! Vízitaxinkkal próbálja ki a Speed Boat felejthetetlen élményeit, fedezze fel a Dunakanyart! Hajónkkal megannyi élményben lehet része, Budapest városnézésétől a folyami túrázásig, a vízi-sportok élvezetétől a nyugalmas dunai kikapcsolódásig.

  Motorcsónak bérlés DUNA - MENTŐHAJÓ.HU

   

  Red Bull röpnap 2012

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  images/stories/_mg_0593.jpgRed Bull röpnap 2012, avagy a szárnyaló tehetségek versenyére

  2002 és 2005 után harmadszor került sor a szárnyaló tehetségek versenyére: a Kopaszi gáton rendezett Red Bull Röpnapra közel 25ezer néző látogatott ki. Az induló 30 csapat kreativitásukkal, show-műsorukkal és gondos szakmai hozzáértéssel megálmodott repülő szerkezeteikkel igyekeztek

   

  Civil mentőszervezetek országos seregszemléje zajlott Szolnokon

  IWIW megosztásTwitterFacebook

   Az Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezetek I. Országos Seregszemléjének adott helyet szombaton a Tiszaliget és a Tiszavirág-híd környéke.

  A civil mentőszervezetek különleges felkészültségük és felszereltségük miatt kiemelt szerepet töltenek be a katasztrófavédelem hazai és nemzetközi rendszerében,speciális szaktudásukkal segítik a tűzoltó és polgári védelmi erőknek a lakosság élete és anyagi javainak védelme érdekében végzett munkáját. A természeti és civilizációs katasztrófák következményeinek felszámolására létrejött, a mentésbe bevonható önkéntes mentőszervezetek száma Magyarországon jelenleg közel hetven, tagjaik száma meghaladja az 1300 főt.

   

  Jótékonysági vízitúra - Visegrád - Leányfalu - Budapest 2010 oktober 24

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Eventus Klub szervezésében! A túra lebonyolításában nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak: Kiemelt társ-szervező: Vadkacsa Egyesület
  Viziló Vizitúra, az Újpesti Hajósklub, a Honvéd Aurora SE, a Tiszta Forrás Alapítvány, az MTK Kajak-Kenu és Sárkánykenu Szakosztálya, a VSC Evezős Szakosztálya, a Kalandor Vizitúrázók, a Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola,

   

  UIM JT-250, S-550, F-4S motorcsónak verseny 2010 augusztus 21-22

  IWIW megosztásTwitterFacebook

  Három kategória számára rendeztek világbajnoki motorcsónak futamokat hétvégén Dunaújvárosban . A JT-250, S-550, F-4S hajóosztályok számára megtartott versenyen három helyi versenyzőért is szoríthattunk.

   

     

  Partnereink

   

   

   

   

  Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

  Ki van itt

  Oldalainkat 2 vendég böngészi

  Biztonságos hajózásról...

  Alig várjuk, hogy itt legyen a nyár, kisüssön a nap, kihajózhassunk a barátainkkal. Feltöltjük a tankot és az éléskamrát. Kihajózunk. A szél lobogtatja hajunkat, nagyon élvezzük a kiruccanást. Ebédidő. A nap hétágra süt. Végignézünk magunkon és most látjuk csak, bőrünk égő piros. Gondoljuk, oké, semmi gond, kinyitjuk a napernyőt. Egy órával később nyomást kezdünk érezni a gyomrunkban, a lábunkban és már nincs kedvünk fürdeni. Még később már izzadunk, rettenetesen fáj a fejünk, hányingerünk van és szédülünk. Napszúrást kaptunk.Különösen figyeljünk oda a gyerekekre....

  Vízimentés szabályai

  A leggyakoribb veszélyt az ismeretlen vizek jelentik, illetve az oxigénhiány miatt fellépő izomgörcs. Ez hosszas vízben tartózkodás, megerőltetés, illetve hideg hatására léphet fel. Minden úszónak tisztában kell lennie a görcsoldó gyakorlatokkal, amelyek valamennyi izmunkra külön-külön megtanulhatók. A görcsoldásról nagyon leegyszerűsítve annyit kell tudni, hogy a megfeszült izmot nyújtani kell, ezt legegyszerűbben úgy érhetjük el, ha ismételten megfeszítjük, majd ellazítjuk az adott izmot. Az önmentés nagyon fontos eleme, hogy megőrizzük nyugalmunkat. Minden vízimentő tisztában van az alábbi négyes szabállyal: Vész esetén...

  Szabadvízi fürdőzésről náhány jó szó

   A nyári melegben misem lehet kellemesebb a hűsítő habokban való megmártózásnál. Azonban a fürdőzés meggondolatlan és felelőtlen magatartással veszélyessé is válhat. Hazánk szabad vizekben – folyók, tavak – igen gazdag, ezáltal számtalan lehetőséget biztosít a fürdőzésre, a sportra, a horgászatra és a szabadidő egyéb hasznos és szórakoztató módon történő eltöltésére. Annak érdekében azonban, hogy szabadságuk valóban kellemesen teljen, és gondtalanul végződjön, kérjük szívleljék meg tanácsainkat, és tartsák be a fürdőzés alapvető szabályait.

   

  AIS Automatic Identification System

  Automatikusan azonosítva

  Terjed az AIS, lassan kötelezõ lesz a használata

  Mi is az az AIS?

  Egy olyan eszköz, amelyet eddig leginkább a repünlõs filmekben láthattunk, amikor az irányítótorony radarképernyõjén a repülõgép radarjele mellett annak azonosítója is megjelenik.

  AIS élőben - hajóforgalom a Népsziget közelében

 • кухни в Днепропетровске
 • диваны в Днепропетровске
 • шкафы купе в Днепропетровске
 • спальни в Днепропетровске
 • детские в Днепропетровске
 • гостиные в Днепропетровске